vardag

Hemma igen..

Hej Hej! Hemma igen efter en händelserik dag! Kommer berätta mer imorgon om vad vi gjort idag.. 🙂 Men en sak måste jag berätta nu, vi besökte min moster helt spontant och där satt vi i tre timmar.. Slutade med att min gudfar (min mosters man) som jobbar som tandläkare tog fram verktyg för att äntligen ta bort min smiley piercing!! Efter 4 år är den äntligen borta!! Så lycklig! Nu är jag alltså helt utan piercingar.. Lite roligt endå, för ett år sedan hade jag 5 stycken… Visserligen såg man ingen av dem men det känns lite ”fel” att ha en massa piercingar då man är mamma..😅 

Nu säjer vi gonatt! Hoppas jag får sömn bara..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s