Ridning · träning · vardag

Gårdagens ridning

Igår var jag och prova Jessis (skuggans) fina finnsto Mambu. Jag har en gång tidigare ridit henne, men det är för länge sen och då hoppade jag bara upp och red några varv. Men jag har följt Mambu och Jessi resa helt från start. Jag minns så väl den där dagen då vi åkte till Åbo och sökte hem ett krasligt sto som Jessi fick provrida vid en soptipp… Ingen skulle ha då kunnat ana vilken diamant det gömnde sig i den hästen.

Iaf så kommer jag rida Mambu några gånger till och eventuellt då slippa på en hoppträning med henne! Efter idag fick jag iaf en härlig känsla, Mambu var visst lite pigg och glad men absolut inte omöjlig! Desutom hoppade jag ett litet kryss ockå..haha. spännande! Men så roligt!

Och nu har det gått 7 veckor sen förlossningen och jag hade inga problem att rida ordentligt. visserligen årkade jag inte på samma sätt mera- för kondisen är ju helt bortblåst.. och kände av hur musklerna värkte bara några timmar efteråt.. Men det gör inget, för det var så härligt så!
Vilken tur också att jag inte längt bort eller sålt mina gamla ridgrejjer som blev för stora på våren.. för nu är de enda om passar på mig.. suck. Men jag ger inte hoppet- snart är nog dessa 14 kilon som sitter kvar bortblåsta!

Jessi hade lite problem med min kamera, men några bilder fick hon till slut endå! Undertiden jag red sov Melissa i vagnen i manegen, och hon vaknade inte förän vi var hemma igen med Pasi. Hon öppnade ögonen några gånger, men konstaterade väll snabbt att det är skönare o sova! Lilla prinsessan 💞

Och tusen tack, igen en gång, för lånet Jessi! 

 

En reaktion till “Gårdagens ridning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s