vardag

FRIYAY!

Melissa har fått snuva, eller den har inte brutit ut änn men man hör hur hon får täppt näsa. Nu sover hon i min famn, hon vaknade vid 7 och vägrade somna om i sängen så jag tog henne i min famn och här får hon sova tills hon vaknar.. Det brukar vara vid 9. Så eftersom jag är fast nu i ca 40 minuter slänger jag in ett inlägg.

Idag har vi personalfest, Ämmi kommer som barnvakt- undrar vem som är mer nervös jag eller Ämmi? ☺️ nå, det ska nog gå bra! Eller om Melissas snuva blir värre under dagen kan det nog hända att Ämmi får famnen full av Melissa inatt! Före vi åker till Ekenäs måste vi in via Karis o köpa en snor samlare, jag var in tidigare i Apoteket och frågade efter en baby vac, men de hade ingen sån (visste inte ens vad jag pratade om..) så vi får köpa en ”vanlig” snor samlare idag så vi klarar oss över helgen och på Måndag då vi åker till Helsingfors får vi på samma åka till Yliopiston apteekki och köpa en, kollade på nätet och där har dom såna. Jag har så otroligt svårt med snor och dräggel så jag klarar inte av att hantera en ”vanlig” snor samlare, så Pasi får fixa det. Jag trodde min snor fobi skulle gå om när jag fick eget barn men nej.. Om Melissa drägglar (vilket hon gör väldigt minimalt) får jag spy reflexer.. Men spyor o bajs- inga problem alls.

Imorgon ska jag och rida (hoppa?) en häst också! Yee! Jag saknar att hoppa och eftersom jag aldrig kommer kunna hoppa Sasha är jag så glad att jag har vänner som låter mig göra det med sina hästar! 💞 jag har sist hoppat i vecka 18/19 i min graviditet, då med Pippi.. Och det var bland de sista gångerna jag red innan jag fick ridförbud. Nu har jag ju bara ridit i terrängen med Sasha (förutom nu när hon har den där jäkla hovbölden..) och nog saknar jag att rida på plan ett ”riktigt” ridpass.. I Januari ska jag, som jag nämt tidigare, börja (fortsätta) rida Pippi lite grann så att jag inte rostar helt bort med att vara skogsmulle med min ädla springare… 😄

Annors har jag inget vettigt att komma med. Sjuk rumppa och lår har jag från gårdagens träning! Det borde jag väll också skriva om.. Men ni ska ha en fin Fredag alla! 💞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s