träning

Träning!

Igår kväll efter att jag fixade kvällsstallet packade vi ihop oss och gick ner och träna, ja.. Träna! Första gången sen graviditeten, tränade ju 4-5 gånger i veckan tills mitt illamående tog över i slutet av Februari.. Så jag är tillbaka på ruta 1!

Men började iaf med att träna ryggen, det blev inget hårt pass utan var nu mest och bara aktivera alla ryggmuskler. Var passligt uppvärmd efter kvällsstallet så gjorde ingen större grejj av hela uppvärmningen, annors brukar jag ofta börja med hopprep.

Började som sagt väldigt lätt:

10×3 10kg enarmhantelrodd  

10×3 10kg rodd med stång  

10×3 5 kg framåtlutad rodd mot bänk  

15×3 20kg på roddmaskinen.

Bilderna lånade från: GymGlam.se

Man märkte nog att musklerna inte varit i gång på länge, men slapp bra upp från sängen idag! Så skulle ha kunna lägga på mera tyngder.. Men, lika bra att börja långsamt 🙂 idag ska jag träna ben, det som är lite knepigare i vårt hemma gym.. Får hitta på övningar bara med utrustningen vi har! 🙂

  
Och Melissa sov så snällt medan vi tränade, duktiga unge ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s