vardag

En dag i taget!

Nu väntar det mycket roliga dagar! Bla. Ska jag på kaffe dejter med härliga människor denna vecka, på fredag har vi Ettan&Affes personalfest – då kommer Ämmi vara barnvakt första gången 🙂 På Måndag ska jag till Helsingfors o göra en spännande sak som jag vila göra i många år och igår slog jag fast det!.. Efter att ha disskutera med Pasi om saken så gick han också med på det 😀 hihi! Såå spännande! 

Sen är det ju redan jul.. Och sen nyår! Jösses.. Jag har inte hunnit med nu i December alls faktiskt! På torsdag blir Melissa lixom 7 veckor!! Fatta.. 7 veckor!! Jag låg ju typ i förra veckan på BB käns det som…!

  
Nu borde jag få fröken att somna om så att jag kan snabbt smyga till stallet och slänga hö åt hästarna. Jag försov mig! Brukar vakna 6-7 tiden men idag vaknade jag halv 8 och just när jag hade fått ut hundarna och tänkte springa till stallet hör jag att Melissa vaknade.. Okej, nå hon brukar somna snabbt om efter lite mat och blöjbyte. Hah! Inte idag! Nu är hon pigg som en mört… Och om nån nu blir förskräckt hur jag kan lämna henbe ensam när jag far till stallet, aå jag kan lugnt meddela att det tar  Max 5 minuter för mig att gå ut, kasta hö och ge vatten och gå in tillbaka. Jag sitter lixom längre på vessan om vi säger så.. !

  
Där på bilden ser man hur nära vi bor, helt fast i stallet! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s