vardag

Dagen före dop…

Dagen började med att mamma kommer till oss på morgonen, klädd i sina arbetskläder och meddelar att Sasha är halt och hålls inte i hagen. Jaha. Snyggt. 

Så det var bara för mig att ge M åt Pasi och traska iväg och söka en väldigt halt Sasha, ställa henne in i boxen och söka Nemo som sällskap och sedan och söka hö, eftersom alla hästar har fri tillgång till hö i pihattona så har vi inga extra öppnade balar i stallet..

Sedan böt jag snabbt kläder och åkte iväg till Svartå Slott för att fixa färdigt för morgonens dop. Kl 14 var vi färdiga där så jag kan andas ut med den saken. Åkte iväg till Lojo för att köpa ett slipsspänne (heter de äns så? Kanske inte..) och sedan till Karis till DinoDina för att köpa ett par Jeffrey Campbell skor åt mig som jag ska ha på imorgon. Tur är Pasi 190 lång så jag kan i princip ha hur höga klackar som helst utan att bli längre än honom!! 🙂 

Min outfit får ni se imorgon! Likaså M’s. Och så får ni ju veta hela hennes namn också 😉

Anyway. När vi kom hem var Pappa här, med två spräckta revben men var endå så snäll att han kom o spräckte Sashas hovböld. För jo, en jävla hovböld hade hon.. Men en hovböld är bara en ”liten” grejj tycker jag! Så nu får hon stå inne i några dagar.. Tjolahej! Blir ingen havre för henne dom dagarna iaf.. 😉

Nu ska jag äta och mysa med M. Min förkylning har inte släppt. Så blir att ta lungt resten av kvällen! 

  
Måste bara visa denna bild. Tauno var sååå nära att vinna sitt lopp i onsdags!! Bara nån milli ifrån.. 😓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s