vardag

Unelmavauva.

Hej hej!

Som jag gissade var allt bra med både mig och M! Mitt hemoglobi var till o med på 130!!! Yees! M’s hb är på 117, det har sjunkit hela tiden men de tar tag i saken först när de far under 100.. Så om 1,5 vecka ska vi igen på blodbild med henne.. 

M var 56,5 cm lång och vägde 4560 g 💞 hon växer bra på helammning alltså! 🙂

M var så duktig inne hos läkaren, det tog nästan 1 timme då jag blev kollad på samma gång. Läkaren skrev i datorn ”iloinen unelmavauva”. Alltså en glad drömbebis! Hon skrattade och log åt läkaren + praktikanten hela tiden! Jag var lixom lite stålt mamma då 😄 de sa även att hon är jätte stark I benen när de skulle kolla hennes höfter ”OI va stark du är” sa de flere gånger åt henne när hon sparkade med fötterna ☺️ 

Åt mig funderade vi ut vilket preventivmedel jag vill ha. Och eftersom vi endå kommer försöka med ett till barn inom några år tycker jag att det är onödigt att börja med spiraler eller andra metoder som håller i flere år, så nu börjar jag med p-piller och fortsätter sedan med en p-ring, som fungerar lika som plåster- 3 veckor på och en vecka borta. Lite skeptisk e jag hur ringen ska hållas inne..? 

Och så det bästa, nu får jag då börja träna och rida! Jeee! (Jag lämnade ju nog bort att berätta åt läkaren att jag  ridit ett x antal gånger redan…men det hade ju ingen betydelse nu mera!) 

  

Nu jävlar ska kroppen tillbaka! Är lite trött på att jag tappat formen och allt bara hänger lite hit o dit.. 

2 reaktioner till “Unelmavauva.

  1. Jag har haft p-ring i flere år och jag tycker den är supersmidig! Man behövt in minnas varje dag någo piller och så kan man ställa in ett alarm i telefons kalender då man ska ta ut o sätta in 😊 Har int haft någo biverkningar som t.ex viktökning eller migrän. Lönar sig att prova några månader iaf! Man blir snabbt van med ringen 🙂
    Ps. Den ha int fallit ut en enda gång 😂

    Ia

    1. De sa läkaren att de ger ut jämnt hormoner, så det inte går som en bergodalbana som de gör med piller! Så hoppas de passar mig också 😀 haha, va bra att veta! Fast jag fattar int HUR den kan hållas inne 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s