Melissa · vardag

Well hello flunssa..

…vaknade inatt av en sjuk och svullen hals, tänkte bara ”oj nej, M får inte bli sjuk till dopet!”. Jag vill verkligen inte att hon ska bli sjuk när hon e så liten.. 😔 steg upp och kokade vatten åt mig, satt i eucalyptus tabletter i vattnet och lät dem smälta en stund innan jag drack upp det. Halsen blev direkt bättre men nog kände jag på resten av kroppen att den fightar imot nåt den högst antagligen kommer förlora..

Fick sömn igen efter nån timme och vaknade lite före 7 av att M gnällde. Helt bra att stiga upp och dricka igen lite varmt eucalyptus vatten.. Sedan ska jag packa M in i bilen och åka till HVC, det ska än en gång tas en blodbild av henne och jag hoppas på att det är dem sista.. Tur får vi nu ta den i Karis och inte behöva åka enda till Ekenäs sjukhus som vi hamnat göra de två andra gånger. 

En pigg M i går hos Gammelmomi, G-momi fick vara barnvakt när jag åkte till frissan och M sov hela den tiden ute på hennes balkong- social unge vi har visst..och på mitt hår kommer det bild upp idag under dagen, bara det skulle bli ljus ute att man ser färgen 🙂 på IG har jag satt upp en bild (IdaSofiaas, mitt konto är privat så skicka förfrågan om ni vill följa!). Det blev iaf 2 olika nyansers lila och svart och kort klippte vi det! På Lumienkeli i Karis har de nu en andra årets studerande, det var hon som fixade mitt hår och jag är verkligen nöjd! Nu får jag bara börja kämpa med att hålla håret lila.. 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s