Shopping · vardag

Måndag 7.12.

Ny vecka och super nya tag!

På Lördag var jag på bloggträff som Linda och Sandra ordnade, det blev shopping och mingel på DinoDina och sedan middag på KW. Det var en riktigt rolig kväll och nu har jag många nya bloggar att läsa, roligare att läsa en blogg när man har ett ansikte för bloggen (bilder räcker inte för mig..:D ) På Lindas blogg finns en lista på vem alla som var med på träffen!
Efter middagen funderade jag om jag skulle fortsätta min väg till Ekenäs och ut och dansa eller hem och sova, Pasi meddelade mig att M somnat klockan 20 i egen säng och sov sött där, så jag kunde åka iväg och slappa lite till. Så så blev det och fick åka ner med snälla Mima till Ekenäs. Mima och jag pratade om våra egna bloggar på vägen ner och samtalsämnen tog inte slut! så vägen ner gick fort fast vädret var hemskt..

Jag ska visa och berätta vad jag shoppade på DinoDina och goodiebagen vi fick från träffen, men såklart glömnde jag mina saker hemma hos Cassu och de ligger snällt där och väntar på mig… suck.

Jag och Cassu gick till santa fe. och om jag kände mig lost. Haha, Hur beter man sig på krog lixom? Nå, kvällen gick bra och jag hade riktigt kul. Hemvägen gick minre bra då bilen jag åkte med fick punktering efter att ha kört i en stor grop,varnar andra bilister nu också, akta er för gropen som finns vid korsningen från Åbovägen/Karisvägen när man svänger ut till väg 111 (Pojovägen), lär ha varit en till bil igår som fick punktering på två däck då den kört i samma grop…
Så killarna fick börja byta däck medan jag satt i dikeskanten och mådde som förtjänat.. två bilar stannade, men vet ni vad poliserna gjorde? äh de körde förbi. jahaja… Nå tur råkade en gammal bekant stanna som bor i Pojo och var snäll och slängde mig hem! 🙂

Igår blev en riktigt slö dag, vi såg på slottsbalen hemma och åt lite godis (Läs mycket..) och tänkte tillbaka på det året då jag var där och jobbade, varje år tar de elever från en restaurangskola och jobba dit- i år var det Perho men år 2009 var det Prakticum och jag var bland de 15 lyckliga elever om slapp med dit, det är sånt jag tycker man får lite kryta om faktiskt..hehe…
M var också en riktigt nöjd unge igår- och tur det för mammas huvud höll på att explodera..

Idag är det exakt 5 år sedan (Tack Facebook för att du berättar mina minnen..) jag satt mig ner i en stol hos Ansku på Lumienkeli i Karis och fick mitt hår avklippt (jag har nog varit till frissan efter det också.. don’t worry!) och idag ska dit igen och göra en radikal förändring. Exakt vad som ska göras vet jag inte.. men jag har tänkt mig ge fria händer och se vad som sker.. 🙂

Och denna vecka är lite extra annors också, vi har M’s dop på Lördag och det ska fixas till det. På Fredag får vi nycklarna till Stallet på svartå slott där dopet kommer att vara och vi ska ställa igång så vi inte behöver stressa mer än behövligt på Lördag. Jag kan knappt vänta att få avslöja hennes riktiga namn åt er alla! 🙂

Ha en fin vecka och man kan ju hoppas att dessa stormiga dagar skulle avta…

DSC_4267
M tycker om sin matta vi fick av Christina! Och denna ljuvliga unge smnade igår kl 22:30, vet ni när jag vaknade? Klockan 07 och en stund efter det började hon ha lite ljud å jag matade henne en stund och så fortsatte hon sova.. sover ännu och klockan är 08:30. Får man skryta som mamma att min unge är nog en gift from above? ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s