vardag

Lördag 5.12

M var en riktigt solstråle igår, thank god! Jag blev nog och fundera hur starka mammor/pappor det finns där ute som står ut med te.x kolikbarn som gråter hela tiden.. Själv tänkte man få fel i huvudet efter en dag. Fast jag vet att det kommer komma flera sånadär dagar.. Men nog är jag så glad att M har varit och hoppeligen fortsätter vara en snäll unge.. 

Igår kväll när vi skulle o bada bastu gick strömmen, inte så konstigt i den stormen. Så vi satt en god stund i skenet av levande ljus.. Men i bastun slapp vi nog också! Jag var rekordlänge vaken- till 22.30!  😂 jag som blir dödstrött vid 21 redan..

  
Idag ska jag på fransfix på förmiddagen och ikväll på blogiträff. Pasi blir hemma med M och bad mig försöka slappna och inte tänka på henne. Det är lite svårt att göra det har jag märkt, för om jag är borta hemifrån 1 timme redan käns det som en evighet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s