vardag

En gnällig dag.

Igår böev M 5 veckor, och går nu igenom en utvecklingsfas.. Hon har varit en väldigt snäll unge, tills igår och jag hoppas att det går över snabbt! Det var gråt och skrik hela dagen! Hon sov ca 3 timmar på dagen, i olika etapper och var ju helt slut och trött på kvällen men vägrade lugna ner sig.. Hann redan bli orolig att vi inte kommer sova på natten.. Men så gick vi o la oss vid 21:30 och vaknade vid 04 för att äta och nu sover hon igen! Härligt! Så nu får hon fast skrika och gråta hela dagen igen med mamma utvilad😅

Fredag idag ja.. Har absolut inga planer.. Men det gör inget! Igår hade vi Sara och hennes 3 veckors dotter här! Vi fotade lite julfoton på hennes dotter för skojja skull ☺️ och imorgon ska jag på fransfix på morgonen och på kvällen på bloggträff! Så idag tänker jag inte göra så mycket annat än bara ta det lungt! 

Igår var jag 1 vecka utan godis och choklad! Har börjat äta extra magnesium och det hjälpte verkligen mot mitt hemska sug efter choklad..så för att jag varit duktig gjorde vi julstjärnor på kvällen fylda med äppel kanel sylt! Mums! Och osockrad glögg till det! Den osockrade glöggen var faktiskt riktigt god och kommer endast köpa hem av den i fortsättningen! 

   
Min lilla rockstjärna ⭐️💞

2 reaktioner till “En gnällig dag.

  1. Var kan man köpa osockrat glögg och vilket märke är det som säljer av den? 🙂 Jag har många gånger funderat över HUR MYCKET socker det egentligen är i den där ”vanliga” glöggen… too much antagligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s