vardag

Att vara tacksam för det man har.

idag vaknade jag och kände mig lycklig. Hur löjligt det än må låta, så känner jag mig så lycklig och framförallt tacksam för det jag har.

Jag är så tacksam för att ha mamma som granne med oss. Efter att M föddes respekterar jag min mamma mer än jag någonsin gjort. För jag förstår nu hur hon tänkt och känt sig och varför hon reagerat så som hon gjort när vi gjorde nåt som kan ha gjort oss illa. Att hon kommer hit på besök så gott som varje dag stör mig inte alls, nej det gör min dag bara bättre att få se Ämmis ögon lysa av lycka när hon får hålla om M. Jag trodde aldrig att min mamma, Ämmi, skulle bli sånhär när hennes barnbarn föds.. Men jag är så lycklig att hon är sån ❤️

  
Jag är även tacksam för gudföräldrarna vi valt till M. Jag vet att det är rätt val vi gjorde! Vi valde dem tillsammans med Pasi och vi båda ville ha någon som faktiskt bryr sig och som funnits här för oss båda två, nu för oss alla tre. Sanni, Miika och Leo. 💞 

Jag är tacksam över att ha fått skapa ett liv tillsammans med Pasi. Vi har gått igenom en hel del tillsammans.. Vi vet var vi har varann och litar på varann på våra liv känns det som. Pasi är den bästa sambon för mig och den bästa pappan för M. Och han får mig att vila sta av mitt hår ibland.. Men endå älskar jag honom to the moon and back. 

  

Tacksam är jag för att få vara frisk, för att jag har vänner att vända mig till om någon känns tokigt. För min familj, vår familj.  

Idag är jag bara tacksam för allt livet har att komma med ❤️  

 

En reaktion till “Att vara tacksam för det man har.

  1. Nu har ju inte jag barn men vad jag sett med Minou och min mamma och pappa så är det deras absolut höjdpunkt när dom får vara barn vakt. Och minou lyser upp som en sol när hon ser min mamma och pappa, alltså hennes momi och mofa. Och du har helt rätt i att vara tacksam för att din mamma ställer upp och är barnvakt och hjälper till! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s