Melissa · vardag

1 månad!

Prinsessan fyllde 1 månad! Fast det känns som att hon varit med oss en mycket längre tid.. (Vilket ju hon nog varit- hehe..)

Hon ler nu, eller hennes leenden började den 21, då började hon svara på ett leende eller skratt med att le stort. Nu kommer det alltid ett smile när man skrattar eller ler åt henne, eller visar tungan som Pasi gör- då skiner hon upp! 😄 man blir så glad av att se på henne när hon ler, det är lixom äkta lycka i hela henne ❤️


Vi var iväg hela söndagen, först till Koverhar för att se på auktionen dom hade där och åt lite korv. Sedan blev det först kaffe hos Pasis gudmor, sen farmor och tillsist hos Pasis Farbror.. Tur bor alla i Lappvik så det gick smidigt att gå till alla 😊 och M var duktig! Hon åt och sov och var lite vaken mellan varven för att se sig i runt.


Och på söndag tog jag sovmorgon. Matade M som var super pigg kl 6 på morgonen, väkte Pasi och gav henne åt honom och svängde ryggen till. Pasi böt blöja på henne, la ner henne i sängen, gav tutten och sa ”nu ska vi sova” och så sov vi alla till kl 9. Jag blev lite paff att hon faktiskt somna om.. Jag får henne aldrig att somna om…😑 så nästa lördag när Pasi kommer få vara med henne kommer hon säkert vara super snäll och somna i egen säng och allt.. Fast visst är hon ju super snäll nu också! Hon vaknar 1 gång om natten och ska äta.. Men varför är jag då trött? Jo för att jag inte kan somna om.. Som nu tex. Är klockan 03.45.. M vaknade 02.30 och åt ca 20 minuter, somna om och sover ännu.. Men jag då? Rullade på en stund i sängen men gav upp och här är jag nu.. ARGH! Det här händer så gott som varje natt.. Och jag vet inte vad jag ska göra.. Suck..

 

En reaktion till “1 månad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s