vardag

Lördag 28.11

Pasi ville ta ”sovmorgon” idag, jag funderar lite att jahaa.. du vill ta sovmorgon som har sovmorgon så gott som varje morgon.. nåja, sov på. Så nu sitter vi med M på soffan och ser dumma ut, båda två. Jag skulle vila gå i duschen, mn M är pigg som en mört och att sova nu finns inte på schemat!
Bara det börjar ljusna ute ska jag gå ut på promenad, kommer väll blåsa iväg där ute..

….och där kom det nummer två i blöjjan åt M.. helt sjukt hur mycket ljud det kan komma från en liten babys! haha…

Igår hamnade vi endå köra iväg till Lojo på kvällen för att köpa kostym åt Pasi, men tror ni kostymerna var på rea? neeej. Så vi skulle ha fått en billigare kostym från Moda i Karis, men jag tyckte inte den var snygg. Och från Dressmann fick vi nu tre rosa slipsar till dopet också. 🙂
Efter att vi fått kostym åt herren i huset så var M hungrig så i bestämnde oss att gå till Amarillo och äta lite vi också..

DSC_4107

Hann med en kaffe och minishopping i Ekenäs med Cassu också. vi var in till Elmo sport och där var det kaos och hoppet om att hitta en vinterrock var likamed noll. Där hade affärerna gott bra iaf..
När vi kom hem så tog vi kameran och fotade lite, jag har klagat på Pasi att han aldrig fotar nåt, så han tog kameran och började fota.. det enda problemet var att jag ju nog var påväg att sova… men jag tycker så om bilderna så ni får överleva lite synlig hud..

DSC_4160

DSC_4208

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s