vardag

Black Friday!

Idag blir det shopping! Ska köpa julklappar så det brakar.. Dock måste vi hålla oss inom Raseborg då vi har lite tight tidtabell och bara förmiddagen tid på oss innan Pasi ska på jobb. Måste också köpa grejjer till dopet som vi kommer få fixa helt själv! Det är bra att jobba på restaurang med olika konferens utrymmen, så vi kommer hålla dopet där!  (Dessutom blev Svartå Slott prisad som Finlands 11 bästa restaurang för några veckor sedan av White Guide Nordic, stolt arbetare här hej!) 

Men nu på morgonen ska jag iväg till stallet där Saras häst bor och hjälpa henne med morgonstallet. Sedan ska vi med Pasi och shoppa och före han ska på jobb ska vi på faderskapserkänning, eftersom vi inte är gifta.. 

Igår var det grått och regnigt hela dagen. Tänkte ge mig ut på vagnpromenad men en tupplur lockade mer.. Så får ta tag i det idag istället och hoppas på att stormen där ute lugnar ner sig först… 

   
Ämmi var på besök igår också.. Så jag fick händerna fria för en stund .😊 (visade vad jag fick för kläder av min moster samt visade upp vad jag kommer ha på mig till dopet..sånt där viktigt ni vet 😂)

2 reaktioner till “Black Friday!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s