vardag

Tisdag 24.11

..en månad till jul. Jestas. Och jag har köpt en julklapp. Fast det är helt okej, jag vet vad jag ska köpa till alla så kommer försöka få det mesta köpt nu på Fredag då många butiker kör Black Friday!

Igår var vi på morgonen till sjukhuset med M, de tog en blodbild på henne.. Och idag har vi rådgivning så får veta om vi måste flera gånger ännu på det.. Efter sjukhuset tog vi kaffe med Ida och hennes son (som nog sov i vagnen..) och efter det lunchade vi på Santa Fé. M vaknade en gång och åt 15 minuter för att sedan fortsätta sova.. Så skönt att hon är så lätt att ha med, hoppas det fortsätter så! Speciellt att hon sover i bilen, i Januari kommer vi nämligen åka på mamma träff till Tuuri. Vi har vår Facebook grupp med ca 40 mammor som fått barn i Oktober, så vi bestämde att vi ska nog ta och träffas! Det kommer bli intressant.. 40 mammor med babysar.. 😅 

  
❤️❤️ 

Idag efter rådgivningen ska vi gå ut och gå. Det får bli 6 km idag har jag bestämt. Pasi har kvällsskift så har all tid i världen att gå ut på promenad.. ☺️

Ha en fin Tisdag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s