vardag

TbT.

Detta inlägg skulle komma upp på torsdag.. Darför rubriken tbt..

Mamma lade upp denna bild på Facebook i morse. Från 1997, alltså var jag 5 år gammal. På bilden är jag med hästen som lärde mig en hel del om ridning och kärlek. Berana. Världens bästa Berana. ❤️

Jag har små minnen ifrån när vi sökte hem henne från Sverige. Hon gav oss fina föl och vackra minnen. En häst med ett hjärta av guld. ❤️ jag var endast 5 år gammal när jag började rida henne utan att någon höll i och ut i terrängen for vi så att jag red på henne och mamma körde ponny. Hon var verkligen så snäll och pålitlig. Jag kommer aldrig att få en Berana igen, men det gör inget, för jag är rädd att jag då skulle glömma bort hur den riktiga Berana var. ❤️

  
❤️ kärlek vid första ögonkastet! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s