vardag

 Och en hel del bulla..

Blev ingen ridning idag, just när jag hade dragit på mig ridkläderna skickade min moster om hon kunde börja komma hitåt. Javisst! Så jag visste då att jag inte kommer hinna rida idag.. 

Min moster kom med en hel del kassar och presenter! Jag fick mitt klädskåp uppdaterat med långärmade, kavajer och skjortor. Bla. En huppare från Lexington, tackar man ju inte nej till! 😊 En massa krämer från Apobase och Decubal. M fick också presenter, såklart 😉 min mormor kom också hit och hälsade på ❤️

  
Efter någon timme kom farmor med sin syster, jag har inte träffat farmor på länge. Pappa & co. Kom dom också med presenter från London. Så vi hade ganska fullt i vårt lilla kök med halva feta släkten! Men det var ju så trevligt att träffa alla! Nästa gång blir ju redan på dopet, men sen kam de gå länge igen.. Synd.. Men det blir bara så 😔 

  
Efter att alla åkt vid halv 3 tiden packade vi snabbt ihop oss och gick ut och gå 5 km. Lite mysigt var det att promenera i skymningen och snön börja komma ner.. Enda tills dom börja skjuta i skogen. Haha. Jag hatar ljudet av skott och fick brått hem igen.. Såg framför mig hur en skadad älg springer ut framför oss eller nåt liknande.. 😅 

Såklart stannade jag en stund hos Ämmi, myste med Sasha som gick ner från hallen till porten bara för att hon hörde oss där.  förtjänar man nog att få godis och snacks och många pussar och kramar. ❤️ 

  
Give me moooore! 🙈 

Finns det nåt ni vill läsa om? Så berätta. Eller har ni några frågor ni vill veta svar på? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s