vardag

Food morning sunshine!

Godmorgon! Inatt har jag sovit ungefär.. Jaa.. Två timmar sammanlagt. Igår började vi med D-vitamin droppar och jag trodde vi inte skulle hamna ut för magknip.. Men så igår kväll vägrade hon somna och igenom hela natten gnällde hon, hon grät inte en enda gång men inte sover jag heller när hon gnäller.. Och ifall hon inte gnällde ja då knep hon mig på brösten. Nu håller hon på att somna, duktig flicka. Men jag kommer inte bli i sängen, vi kommer få besök av mofa och gammel farmor och före det ska det städas, vilket nog Pasi får sköta mest om medan jag far och rida. Hehehehe. 😙 och om vi hinner ska vi ut på promenad också.

Men nu ska jag äta morgonmål, ifred! Eftersom Pasi jobbat morgon hela veckan så har min frukost tid gått ut på att slänga i mig nåt snabbt. Mina prioriteringar e lite tokigt.. Jag står häldre i duschen 15 minuter än sitter och äter frukost 15 minuter…men duschen är så avslappnande, även om jag tycker höra M gråta hela tiden och får stänga av vattnet och höra ifall hon vaknat. 

…och sen ska jag slänga på mig ridkläderna och gå upp till Ämmi. 🙂

  
Byxorna Renate gjort åt M! Sååå tuffa 😍😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s