vardag

Fredag!

Fredag, ooh vad skönt! 🙂

Idag står det vagnpromenad och 1,5 timmes massage på schema.. Åååh vad härligt! M slipper till farmor den stunden jag är på massage så att Pasi också får ”fria händer” för den stunden 🙂

Så skönt med helg! Jag kommer nog att rida både lördag och söndag, även fast det blir bara skritt! Sasha har ju ingen kondis hon heller mera, så det passar bara bra att bygga upp den igen med att börja med skritt turer i skogen. 🙂

Igår var Jessica hit på besök och konstaterade att kanske vi borde ses oftare.. Sen skulle jag ut på promenad före Renate kom, men på nåt konstigt sätt somnade jag och M i sängen och sov 1,5 timme tills Sanni kom och petade på mig och meddelade att Renate har kommit.. Oj. Jag är jätte dålig på att få sömn mitt på dagen så var lite chokad att jag sov så länge.. 😳 Renate hade med sig kläder som hon själv sytt åt M, så fina!! Tänk om man var så duktig själv.. Ska ta foto på dem och visa er, men det får bli till en annan gång.

  
3 veckor blev hon igår.. 😱❤️

Och vad är grejjen med att posten strejkar. Argh! Läste på fb att de kan vara i strejk till den 4.12! Inte okej, då vi har inbjudningar som ska postas iväg före det! Och så har jag ett paket från Zalando på kommande där jag har två klänningar, nån av dem som jag ska ha till dopet..😓 suck.. Nå, får väll hoppas att posten inte strejkar så länge…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s