vardag

En grå onsdag.

Huj vilket tråkigt väder det varit idag.. Men eftersom vår vagnpromenad uteblev igår för att fröken sov så länge så gick vi ut idag.. För som de säjer: det finns inga dåliga väder- bara dåliga kläder 😉 så regnskydd på vagnen och regnkläder på och ut och gå 4 km. Sedan sov fröken 4,5 timmar.. Så när Pasi kom hem åkte jag till stan. Påvägen till stan kom det en borttappad hund imot, så fick fixa lite innan jag fick veta vart den bodde. Snäll vovve iaf, snällt kom den till mig och snällt for den in i bilen. 

Väl i stan gick jag på loppis, hittade absolut ingenting! Gick in till Moda på jakt efter tre ljusrosa slipsar till dopet, men det fanns inte i den ljusrosa jag ville ha.. I matbutiken glömde jag att köpa både ketchup och mjölk! Fattar inte hur jag kunde glömma mjölken.. Vi som dricker lite för mycket mjölk här hemma.. Men i hälsokost affären hittade jag vad jag sökte! Så min resa till stan var inte helt onödig trots allt!

När jag kom hem möttes jag av en nöjd tjej i pappas famn! ❤️ har lixom lärt mig att Pasi klarar sig galant med henne. Och bra det! På Fredag ska jag och njuta av massage i 1,5 timme 😍 det är min julklapp jag fick till julen men eftersom jag blev gravid och illamående kom fort på så hann jag inte gå.. Och sen kom ju magen.. Inte kul att ligga på mage sen heller.. 😓 Men imorgon är det Torsdag, då kommer min skugga på besök ❤️ vi har inte sets på en halv evighet.. Och på eftermiddagen kommer Renate med sin dotter hit på mamma dejt! 🙂

Nu ska jag fortsätta glo på denna fantastiska unge, som blir tre veckor imorgon! 😱

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s