Melissa · Sasha · träning · vardag

Söndag!

Hej hej.

Igår gick jag och sova kl 19.30, jag lämnade M åt Pasi och han fick sköta henne tills hon blev hungrig och skulle och sova. Han badade henne och gjorde henne färdig för natten, sen när hon blev gnällig hämtade han henne breve mig, väkte mig och hon fick mat. Vi båda somnade snabbt och Pasi fick fortsätta vaka för han skulle söka mamma & co. som var ute på dans i byn.

På dagen igår gick vi ut på 6 km promenad, jag, mamma, Pasi, M och hundarna X3. Det var riktig skönt och jessus vad många hjortar vi såg! Igår meddelade jag även mamma att jag kommer hoppa upp på Sasha idag, nu har hon ingen säjan om saken mer- efter att hon sett att jag klarade bra av att promenera den sträckan 😉 sista biten hem började de såklart regna.. Tur hade vagnen regnskydd, så vi fick börja lägga på det så att M inte blev våt.


Så idag kommer jag rida, eller försöka iaf.. Har ju inte ridit sen jag var i vecka 20… Och Sasha har varit lite krånglig. Men hon ska nog läggas igång mer nu, då hon ska prövas till tornéspel nästa sommar 😄 endera kommer det gå jätte bra.. Eller så går det inte alls, det är så det fungerar med min gråa dam. 😏


Roligt att se på bilder 1 år tillbaka. Idag är hon betydligt rundare och ljusare 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s