vardag

LYCKA!

   
Så jäääkla härligt! Ämmi (alltså min mamma) tog M i vagnen och följde med ifall fröken Grå skulle ha hittat på nåt.. Men hon visste tydligen vem som var på ryggen för hon fjantade inte en enda gång! Mamma sa efteråt ”ja hon va ju ganska cool”.. Ja, såhär brukar hon vara i terrängen 🙂 

Och M sov sött i vagnen. Sasha brydde sig noll om vagnen, varför skulle hon bry sig om den när det finns lite större stenar som kan äta upp en.. Ja, okej, det enda hon glodde på var en stor sten vid vägkanten, då spände hon sig lite men hon gick fram och snusa på den när jag bad. 

 
Så lycklig! Jee! 😍❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s