kost och hälsa · träning · vardag

Börja om igen.

+22 kg visade vågen för två veckor sedan, strax innan vi åkte in till BB. Och idag finns det 15 kg som ska bort. 7 kg har gått tackvare amningen, men jag äter precis vad som faller mig i smaken: choklad, godis, pizza.. Men det måste jag ta tag i och skärpa mig själv! Vi gör varje dag mat hemma, men till det äter jag också skräp. Fy..
Igår var jag ut och promenerade vagnen och hundarna, det blev 4 km i lugn takt (12 min/km) för visst har det kännats lite obehagligt där nere när vi varit på våra korta 1-2 km promenader, så får börja om helt. Min kondition finns inte alls där mer. Det harmar väll mest då jag nu flåser ihjäl av att gå upp för en brantare backe.

Det kliar verkligen såå i fingrarna att få dra på sig träningskläder igen och gå ner till garaget och slå på musiken och börja träna! Har också tänkt börja med konditions boxning som dras i Ekenäs, men vi får se helt hur tiden räcker till. Barnvakt finns det alltid till hands och Pasi klarade av helt super att ta hand om prinsessan. Men endå.. Det ska finnas tid till att vara mamma, hundägare och hästägare och där med hinna träna. Tur har vi gym nere i garaget!

Nu har jag även förbjudit människor med att ta med godsaker då det kommer på besök. Har senaste två veckorna ätit 4 plattor fazers blå, oändligt många godispåsar.. Ja.. Ett under är det ju att amningen bränner så pass mycket som det gör! 😎 men jag tänker inte börja banta då jag endå hel ammar! Får helt enkelt bara börja leva helt super hälsosamt! Återstår att se hur det går, efter 9 månader med att äta vad man vill.. Som mål kan jag väll ta att om 9 månader ska jag vara i mitt livs bästa form igen!.. Och sen bli gravid på nytt och gå upp allt igen.. Haha, skämta där 😉

Och ni ska såklart få följa med, från början till slut. 😘

2 veckor efter förlossningen.. Och vacker är jag 6 på morgonen 😎

4 reaktioner till “Börja om igen.

  1. Hej Ida,
    Om det är något du undrar över angående kost eller träning efter förlossningen så får du gärna fråga 🙂 Jag är utbildad PT/idrottsinstruktör och har jumppat med många nyblivna mammor 🙂

  2. Jag var också väldigt nojjig över min vikt . Vågen visade 16kg mer än den gjort förut veckan efter förlossningen .. Men ta ingen stress!
    Med hundar och barn försvinner nog hastigt dom kilona 😉
    Idag kan ja stolt säga att vågen står på -4kg från målvakten.

    1. Jo man borde ju inte stressa, men när man inte alls känner sig ”hemma” i egen kropp är det lite svårt.. 😕 men jag lever i hoppet om att amning och hundarna ska göra sitt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s