vardag

Så mycket kärlek.

Bubblar av kärlek här. Pasi sover med prinsessan så att jag får ha mina händer liiite fria före han åker på jobb. Jo, Pasi är tibax på jobb igen, vi tänkte att det är ju lite onödigt att han tar ut sina 3 veckor pappa ledigt nu som hon ännu är så snäll, ja ännu..för jag är helt 100 på att snart kommer jag sitta här och gråta för att jag inte har sovit på 3 veckor eller nåt.. Hon är ju bara 2 veckor (imorgon) så bakslag hinner komma..

DSC_3936DSC_3933

Inatt föddes en väns baby, jag är såååå glad för hennes, deras, skull. Och att åderskillnaden på våra prinsessor blev under två veckor, när det från början var närmare två månader..!
Men nu ska jag fortsätta reda upp här lite. Fick igår en påse med flickkläder som jag tvättat upp och ska nu lägga i lådorna, sen måste jag hinna laga mat också. Pasi städade alla ytor igår, så det behöver inte jag tänka på nu.. skönt! Och bara PAsi åkt iväg på jobb ska vi gå ut en promenad med vagnen och hundarna. resten av kvällen kommer vi väll sitta i soffan, fröken vill bara ligga i famnen och försöker jag lägga bort henne så blir det gnäll..

Ha en fin onsdag alla!
DSC_3950

Före dopet måste jag ta tag och fixa håret.. det är inte färgat sen December ifjol och tycker väll inte ritigt om att ha varit i snodd senaste 9 månaderna sågott som varje dag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s