Melissa · vardag

Måndag,nu vecka och Nya tag.

Hej på er!

Alltså vet ni den här vår lilla prinsessa är ju för härlig! (Nu när jag skriver detta kommer hon säkert bli ett monster..) hon sover nätterna helt super! 6 timmar, en matning som sker i sängen (jag brukar somna om medan hon äter..) och så vaknar vi vid 7 och äter igen. Jag brukar vakna några gånger på natten, helt utan orsak.. Men det är inte pga henne. Så skönt! Vet ju att det kommer komma bakslag..men just nu är jag en väldigt nöjd mamma! 😄

Helgen kom och gick, vi hade ganska mycket besök, bla av båda gudfaddrarna.. Vi har bara två gudfaddrar bestämda och det kan faktiskt hända att vi inte kommer ta någon gudmor, prinsessan kommer få ha två bodyguards istället.. Ja, eller vi får se.. 🙂 sen var Båå på besök också, det var inte precis igår vi träffades.. 😏 men det blev kaffe och skvaller och lite gulleligull med Sessan 😍.


Båås snälla mamma hade stickat en påse åt Prinsessan ❤️ den trivs hon i, lite för bra också, men där e varmt o skönt tycker hon!

På lördag var vi och badade bastu, på tumis med Pasi. S vaktade lillen så länge och det var bara 20/30 minuter vi badade för jag var helt stressad och var säker på att hon skulle skrika när vi var färdiga.. Men pyh, där var hon hur nöjd som helst i Sannis famn när vi var färdiga.. Samma var det på fredag, vi hade Leo på besök och Pasi värmande ute bastun, jag gick och badade ensam och seriöst så slängde jag i mig ölen och kastade några bad och snabbt hem igen, bara för att inse att fröken sov så nöjt i pappas famn.. Heh.

Så idag ska jag på fransfix, har pumpat mjölk i kylskåpet och fast jag inte kommer vara borta Max 2 timmar så är jag redan stressad.. Högst antagligen kommer hon sova hela den tiden.. Nå, kanske jag lugnar ner mig nångång och kan lita på att andra kan nog ta hand om henne precis lika bra 😅


Igår firade vi farsdag! Pasis första, så han fick frukost i sängen och pizza på kvällen😁 vi var och hälsade på momi (gammel momi) på kvällen och såg på Finland -Sverige hockey matchen. Vi skulle och hälsa på min pappa men han var inte hemma.. 😔

Men ni ska ha en fin ny vecka! Vi har en hel del program vi ska ta tag i! Bla fixa inför dop och fotografering och sånt roligt! 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s