Melissa · vardag

Hemma igen.

Vad konstit det var att komma hem idag. Vad händer nu? En helt ny och okänd vardag väntar och jag vet inte riktigt hur jag ska anpassa mig till det.. Trivdes på sjukhuset nog! Personalen på Lojo BB får 10+ av mig!! Kände mig lite dum ibland med mina frågor men de berättade allt väldigt klart och tydligt för mig och blev och babbla lite annat också så behövde inte känna mig så ensam där de timmarna Pasi inte fanns där! Och så såg de till att jag slapp och äta då fröken är en riktigt tiss monster..

Men nog är det ju skönt att vara hemma, i egen säng iaf! Vi tog direkt en tupplur, hela familjen, när vi kom hem- alla i samma säng. Hur ska jag ha hjärta att lägga prinsessan i egen säng och sova? Tror jag kommer ha henne första nätterna med oss i sängen och sova på nätterna och på dagarna i egen säng.

Hundarna tog allt bra. Minja reagerade knappt på att det kom en liten med hem medan Äijä är den mer nyfikna och funderar vad det är för nån jag bär omkring på. Men lugna och fina är dom 🙂Nu säjer vi gonatt! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s