Graviditet · vardag

Klockar sammandragningar.

Hej på er!

Jag har aldrig förstått då jag läst andras förlossningsberättelser hur de har kunnat sova mellan värkarna?! Men efter inatt, förstår jag nog. Vaknade klockan tre och mellan tre och sju vaknade jag till värkar men somnade direkt om. Kroppen sköter väll sig själv, att man ska få ordentligt med sömn.

Så ja, nåt händer här nu! 🙂 den mysiga slemproppen lossar i delar åt mig.. Åh fy fän. Fast jag ska ju nog inte gnälla om den även om det är lite äckligt… Klockar sammandragningar gör jag också. Klarade av att vara iväg till Karis till butiken också, även om det nog var liiite jobbigt..

Pasi skickar jag iväg på jobb. Efter jobbet har han sähly träningar i Lappvik- men får se om han slipper på de ikväll.. 😅 *hoppas inte* hehe..

Imorgon kl 10 har vi tid bokat till övertidskontroll.. Men ja.. Månne vi kommer att slippa dit? Återstår att se… 🙂

4 reaktioner till “Klockar sammandragningar.

  1. Låter spännande! För mig lossnade slemproppen (ingen vacker syn) på natten med förstfödde. En av orsakerna jag tänkte ATT nu är det nog klappat o klart! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s