vardag

Måndag morgon.

Hej på er.

Ligger fortfarande i sängen, fy på mig… Men ska snart åka in till Karis för att köpa ny dusch, vår nuvarande sprutar åt alla håll och kanter så jag får på nerverna när man måste hålla i duschen för annors blir taket helt vått…

Och ingen baby, som ni säkert gissade :). På lördag kväll hade jag några timmar onda sammandragningar, men tror de kom tackvare cykelturen jag gjorde med Äijä på morgonen, frisbeegolfen (jag gick med pojkarna i skogen och hamnade ju klättra på en hel del) samt bastu på kvällen hos Svärmor.. De slutade under natten när jag sov och efter det har jag inte haft nåt.. Suck. 

  
Såhär ser min mage ut nu. Alla ärr kom då magen sjönk ner, trodde jag skulle ha klarat mig utan men Nepp, de jävlarna kom nog! Och min navel sticker ut, vilket är lite gulligt tycker jag 🙈.. Tyvärr har det spruckit upp av ärret från navelpiercingen. ARGH.  Men tur är så ljusnar de efter en tid och jag bär ju på det vackraste man kan få här i livet ❤️ 

7 reaktioner till “Måndag morgon.

  1. vahhh??? hu e det möjligt, jag skrev en flicka 28 el 29.10. men minns inte nu vilket datum. det var någon som hade datumet före mitt. Jag la mitt så att det skulle bli senaste datumet av alla som gissat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s