vardag

Napapiirin Sankarit 2.

Hej Hej.

Varit till rådgivningen idag, sista gången med baby innanför. Allt är bra- lite för bra tycker nog baby som trivs där inne.. Så nästa torsdag ska vi på övertidskontroll och såklart blir det 42+0 åt mig på helgen så får se när de isånafall lägs igång.. Jag tror allt mer på att det kommer gå så långt att jag blir igångsatt.. Man kan väll förbereda sig på det och så blir man positivt överraskad om det skulle komma igång före ;).

Idag ska vi på bio, se på Napapiirin sankarit 2. Jag tyckte inte om ettan, så man kan ju fråga sig varför jag då far och se på tvåan..? För jag e så härlig flickvän såklart. Haha. Nä, men jag tycker inte om finska filmer, speciellt med dum finne humor.. Men Pasi vill se den så jag följer snällt med.. 🙂

Nåt annat spännande händer inte här.. Så hoppas ni har lite mer häppening än vad vi har. 😓 

  
Två donitsar ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s