vardag

Plätt-söndag!

..igen.. Vi äter plättar varje söndag känns de som! Så som bäst sitter vi och vräker i oss plättar och kollar på Orange is the new black.. 

  
Besökte ju också barn loppiset i Ekenäs idag! Och jessus de va mycket folk! Såg många bekanta som jag snabbt fick växlat några ord med! Och så blev det lite shopping, men lägger inte upp bilder här för då kan ni gissa könet direkt 🙈 (på tal om det, kom ihåg att delta i tävlingen i inlägget under!!)  

Idag gick vi in i vecka 40. Och jag är väldigt tillbakadragen. Pasi nämde igår att jag varit väldigt tyst, sur och ja.. Levt i min egen bubbla. Och jo, det stämmer nog. Märkte det speciellt idag, jag som annors är super social blev lite störd på att prata med andra.. Haha 😁 lite jobbigt.. Men de går väll över! Just nu vill jag bara gömma mig här hemma och vänta på babyn… 

  
Och en söndags selfie.. Yei.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s