vardag

Gah..

Lite små irriterad är jag just nu. Förra helgen var vi och slö shoppade i Lojo, jag behövde amningsbh’n då jag provade de jag hade hemma men de är för små nu (lever i hoppet om att när vikten minskar så kommer de passa bättre!). Jag hade tänkt att inte köpa de från h&m, då jag annors också minskat klädköp därifrån- helt enkelt för att de inte håller form eller kvalité. Jag köper nuförtiden då mindre kläder men satsar på kvalité. Okej, inte för att jag i år köpt så mycket kläder åt mig annat än mamma kläder- men åt Pasi har jag verkligen satsat mer på kvalité! De må kosta lite mer, men håller också. Tycker inte om att nätshoppa- för jag vill kunna känna och se på plagget.

Nå, iallafall.. Jag köpte tre par bh’n från H&M, inte ens av de billigaste. Och två pyjamaser till bebis. Ja.. Gissa vad? Ena pyjamasen tappade färg och blev blekt och samma sak med två av bh’erna. Och jag har lärt mig the hardway att följa tvättinstruktionerna på plagg efter många år av slarv.. Och så tvättar jag alla babys kläder med ekologiskt sensitive tvättmedel.. Så jo, liiiite bitter är jag faktiskt och tänker påriktigt undvika h&m så långt det bara går.. ARGH. 

Nu tänker jag sura hela kvällen och äta massa godis. Pasi sökte från butiken 800 g lösgodis- för jag ville ha! Imorgon ska vi besöka Fiskars, igen, för jag ska köpa en massa onödigt och besöka Petris chocolate room. Punkt på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s