vardag

Torsdag 8.10

Hej!

Fortfarande i ett paket här hej! Gav oss ut på en promenad/jogging runda igår- trodde jag skulle dö då vi började jogga- helv*** vad det gjorde ont! Och visst märks det att man lagt på sig ”några” kilon.. Och på kvällen blev det bastu- ni kan inte ana hur mysigt det var att sitta i utebastun och se över åkern på norrskenet! (Ena väggen på bastun är ett stort fönster…) Jag har aldrig upplevt norrsken förut, så det kronade verkligen gårdagen! 

Idag måste jag köpa ny telefon.. Min iPhone vägrar ladda och borde föras på service men köper hellre ny telefon.. Den har stärvar länge med att bara ”godkänna” vissa laddare- godkänner inte ens alla Apples egna.. Och min laddare den nu fungerar med så har gått av.. Så en ny telefon är ett måste- jag vågar inte leva så extremt att jag börjar leva utan telefon dehär dagarna i Oktober när Pasi dessutom är på jobb.. 😎

  
En bild från fotograferingen fick jag igår! Resten är på kommande ❤️

5 reaktioner till “Torsdag 8.10

  1. Ida, beställ ny akku till den från Omenamies. Kostar typ 20€, minns ej exakt. Där kommer med alla verktyg som du behöver att få den bytt och bytet är jätte enkelt. Mika bytte min akku i iPhonen då min ej heller tog emot ström längre av nån anledning. Sen dess har den fungerat bra igen. Om man är osäker med att skruva upp den utan att veta hur man gör så finns det på youtube film hur det görs, exakt steg för steg. Super enkelt!

      1. Beställer du idag har du den i morgon från Omenamies. Men visst inte menade jag att du ska lämna dej utan telefon, absolut inte. Tog för givet att alla ha en hög ”gamla” reservtelefonen hemma som man kan använda en dag ☺️

  2. Rekommenderas inte att springa i de där veckorna. Gå raskt är ok, men inte springa speciellt inte om det gör ont. Du kan ju försöka med de andra tre ”s”:en.. Varav sex på riktigt är det enda som kan hjälpa till att sätta igång 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s