vardag

Lekpark och mammor.

Hej!

Idag var det dags att få magen fotad! Vi åkte mitt på dagen till Fiskars med S och barnen och mötte upp två andra mammor med sina små (födda i Februari). Gick på lunch till Kuparipaja och efter det började foto sessionen. Först barnen, inte heeelt enkelt att få tre 8 månaders bebisar att sitta och ja.. Hålla dem nöjda! Sedan var det min tur och fick se lite bilder efter, GAAAH! Nu kommer jag sitta och uppdatera min mejl hela tiden- även om det kommer ta några dagar innan hon som fotade hinner gå igenom och redigera och vad allt som ska göras med bilderna.. 😅

Så jag tänkte ta Pasi i armen och gå upp till mamma, jaga ut henne för att knäppa några bilder på oss två. Har ingen bild med Pasi på magbilderna, så innan bebis bestämmer sig att ploppa ut vill jag ha det. Och nu när vädret är så fint (lite kallt dock, men så länge solen lyser klagar jag inte!) 

Dessutom lever jag i hoppet om att dagens lekparadis hoppande och skuttande med två barn skulle sätta igång nåt ikväll.. Hehe. Även om jag tycker att 10.10 är också en bra dag att födas för då flaggas det ju också 😉 och Pasi gissar på 20.10, S på 19.10.. Så vi får väll se vem som gissar rätt.. 

PS. Nåt rätt har jag tydligen gjort med Äijä genom åren.. Då han kom till mig led av värsta separationsångesten, han rev sönder ,jo ordagrant rev sönder en ytterdörr, och rev och tuggade på en massa som han kom åt.. Det var lixom kaos att lämna honom ensam, ens för en timme. Idag, hamnade han vara ensam inne i tre timmar då Minja var ute i hagen ensam och jag var iväg. Och han hade inte gjort nåt!!! Inte ens rört chipspåsen jag glömde på tv bordet!!! Halleluja! ❤️ mina älskade fina hund har lärt sig bete sig på äldre dagar.. Nu bara om Minja skulle lära sig det också, hon har inte separationsångest, hon bara gillar att snusa på exakt allt och drar allt på golvet, bara för att snusa på det. Men om jag skulle ha glömt chipspåsen på bordet med henne inne? Jo då skulle den nog vari i 3000 bitar och helt tom. Ingen frågan om saken. 

  

2 reaktioner till “Lekpark och mammor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s