vardag

Söndag.

Slö söndag.. Ligger fortfarande med morgonrocken på, Pasi fixade frukost imorse så jag steg upp, åt och la mig ner igen.. Sen åkte P iväg på frisbégolf tävlingar, så jag har några timmar på mig att bara chilla. 🙂

Senare ska vi nog gå ut på lång länk med hundarna, då jag inte vågar ha dom ute tillsammans. Äijä betäckte Minja igår i hagen… Läste på nätet och nån påstod att han skulle kunna vara råddig pga. Mina hormoner? Låter liiite konstigt, men visst.. De känner ju av att det sker ändringar och att jag luktar annorlunda. Men iaf, så får de vara lite ifrån varann nu, att de inte drar ifrån med våld när de blir fast i varann utan övervakning. 

Och från hundar till hästar. Sasha fick ryttare på ryggen igår efter 4 månaders sjukledigt. Det hade gått lite si som så.. Hon var väldigt framåtbjudande och tog redigt på näsan när hon inte fick trava utan tvingades skritta.. Så det hade varit lite dansande och hoppande men de kom hela hem hela gänget. 🙂 och nej, det var inte jag som satt upp mig.. Var nog påväg men mamma stoppa mig och efter gårdagens show får jag snällt vänta lite till… A är modig som vågade sig upp på en helt okänd häst med sin korta längd.. 😀 hon såg ut som en myra, men vad gör nu de bara man vet vad man sysslar med.

  
Bild från igår, idag går vi in i vecka 39!! 😁 (38+0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s