vardag

Löptid och sånt mysigt..

Hej på er!

Alltså som rubriken säjer har Minja löptid, ah men det är ju inga problem då Äijä är kastrerad.. Ja, så tänkte jag med. Men han är helt omöjlig!! Han lämnar henne inte ifred och jag hamnar ha dom i olika rum för han kan inte ta det lungt. Vad händer? Han har inte betett sig såhär förr när hon har haft löptid, utan låtit henne vara- så som kastrerade hanar brukar göra.. Men nu är han ju helt som att nog har bollarna kvar. Om jag är irriterad på honom? Jo. Skulle ha lust att skicka iväg Minja till mamma kommande veckorna…

Igår fick jag färdigt baby hörnet, tyvärr får ni inga bilder på det ännu då jag ska köra en tävling på bloggen före baby föds, ni vet, gissa könet och födelsedagen osv.. Så om ni får se bild på babyhörnan är det ganska lätt att gissa könet… 😎men före den tävlingen kommer upp ska jag hitta på nåt mysigt pris, eller köpa priset först.. ☺️ 

Har inget annat vettigt att komma med just nu.. Min mage har sjunkit ,jag tackar halvtimmes dans träningen jag gjorde i förrgår för det- så skönt att dansa men mindre sköna sammandragningar på kvällen.. Så igår utnyttjade jag min energikick till att utföra en halvtimme gravid yoga.. ☺️ 

Ha en fin lördag! Vi har inga planer idag, så kanske vi tappar bort oss till Lojo för lite shopping… 👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s