vardag

Hello October!

Äntligen, Oktober! 🙂 det betyder att denna månad kommer vi bli en liten familj, jag kommer bli mamma och Pasi pappa! 😀 

  

Efter gårdagens besök till Lojo känns det riiiktigt bra! Att få se hur det ser ut där och veta lite hur det går till. Jag har varit orolig att luften är varm och dålig i förlossningsalarna, men det var iaf svalt och skönt i dom två vi slapp och kolla. Tänkte svimma när vi gick igenom ”teori” i ett rum, de fick öppna fönster och jag hamnade gå ut och försöka få tag på luft.. Jag hatar när det händer och det börjar ske allt oftare. Darför är jag inte o tycker om att vara nånstans där det är varmt, för jag kan inte andas då… Det enda minuset, som lär vara nytt i Lojo är besökstiden för familjen, att det bara är 1 timme på kvällen.. Vet att min mamma gärna skulle sitta där flera timmar om hon bara fick.. Men nå, hoppeligen är vi där bara några dagar. Och Pasi får ju vara där hela dagen om han så vill.. 🙂

Idag kommer Pasi vara på lång arbetstur, så jag kommer pyssla och sy lite grejjer här hemma. Har en lista vad som ska göras före BF, inga stora saker men så att jag hålls sysselsatt. På måndag kommer bilen åka på service, ja igen….. De fick inte tag på alla delar sist och så visade sig att det måste byta lite mer än vad som var tänkt… Känns lite bittert att vi nu lagt ut mer pengar på service än vad vi köpte bilen för då i Februari…. Nå, så är det när man köper gamla bilar, fast jag blev ju varnad att när de närmar sig 200 tkm så börjar allt bli dåligt och måste fixas… Men så var det nog inte med Kian..😤

7 reaktioner till “Hello October!

  1. Oroa dig inte över besökstiderna, knappast är ni där så länge 🙂 Ingen hann ens och hälsa på mig för vi var bara ett dygn på bb efter att O föddes 😀

      1. Jo sa dom åt mig också men om allt går bra kan man nog begära att få åka hem. De fick ialf jag 🙂 Jag trivdes inte där (Oliwer måsta sova i annat rum då dom andra ungarna bara gråt och jag fick inte sovit alls) så fick gå hem och vila istället 🙂

  2. men råkar det komma en torsd och du skulle slippa hem en lörd och där inte finns läkare just då utan först på sönd så måste du stanna. Så gick de för Linda. Läkaren är där antingen lörd el sönd. något sånt 🙂 Men Linda tyckte det var hur bra som helst att vara där 🙂 dom hade inga brått hem alls.

    1. Joo, de verka jätte bra nog! Och så försöker dom ge eget rum åt ALLA fast man int äns önskat det för att få sova och vara ifred med babyn. Helt super tycker jag 🙂 (på stora sjukhus måste man ansöka om såkallade ”familjerum” om man vill vara i fred)

  3. Vi frågade hur noga besökstiderna är och fick som svar att i ”matsalen” tror jag det va kan man när som helst ta emot besök. Min sambos föräldrar kom och hälsade på dagtid till rummet och vår sköterska lovade stänga ögonen ifall hon skulle se dem :). Huvudsaken är ju att det är ok för er. Det här va Lojo….

    1. Jo till kantinen får dom komma när dom vill, men hur man årkar gå omkring i sjukise med en nyfödd? Låter inte lockande 😋 Men dom har ju dom där tiderna för att ge ro åt mammorna, så om det inte är helt kaos där just då när vi är där kanske dom är lite ”slappare”.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s