vardag

30 September.

Idag är et ett år sedan jag hade missfall.. tänk vad tiden går.. och nu ligger jag här med magen i vädret redo att spricka när som helst. Då, för ett år sedan kändes det som att hela min värld gick i bitar och inget kommer bli bra igen, gick in i ett mörker och allt som hade med barn och graviditet att göra fick mig att se svart. Men det gav mig en ny syn på saker och idag är jag lyckigare än någonsin, jag ska få bli mamma och snaaaart får jag mitt eget barn i mina armar. ❤

Om en stund ska jag laga mig redo för ett besök till Lojo sjukhus, förlossningsavdelningen. Spännande!! Hoppas bara ingen ligger och föder och har värsta smärtorna..ehe.. 😀 tycker jag ite ska förstöra min fina bild om hur jag vill att min förlossning ska gå till. 🙂

DSC_3703

DSC_3636

bara för att ag äntligen bloggar via datorn lägger jag upp bild på vackraste Dokkis och en på piggelin Sasha ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s