vardag

Söndag!

…och vecka 38! 😱

Igår var vi nog sista gången ”ut” för en god tid framöver. Vi firade en kompis, men det blev inte så lång fest för vår del då valen här inte årkar (eller vill) vara bland människor just nu. Så vi åkte hem via hesburger så att vi var hemma vid 10. Såg ett avsnitt av Under The Dome och gick och sova. Sov helt jäkla dåligt och såg sjuka mardrömmar, har inte sett mardrömmar på länge nu och var helt ynklig hela natten.. 

På dagen igår var vi på grannens kalas, när alla andra smällde i sig gräddtårta nappade jag åt mig av morötter,gurkor och batong. Hade inget sött sug alls igår! På samma slog vi vad med Jani om vem av oss två som går först ner 20 kg efter att jag fått grönt ljus att börja träna efter förlossningen. Har köpt nya löparskor, Nike Air 90’or och ska ännu köpa nya kläder bara jag får lust till det.. Det är verkligen så jobbigt att gå i klädbutiker nu, för inget passar och jag vill inte ens prova nåt – aldra minst köpa även om jag vet att det kommer inte ta så länge tills jag är back to normal. 

Nu vaknar Pasi och gnäller att jag inte får knäppa på telefon mera. Men ha en fin söndag alla 🙂

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s