vardag

SUCK.

Haha, alltså jag e så trött på allt som har att göra med bilar.. För 3 veckor sedan köpte jag nya däck till Mazdan och igår märkte jag att men hejsan, framdäcken helt slitna..  Och nu tänker ni alla hjulvinklarna halooo. Jo så tänkte jag också, men de är ställda då däcken blev bytta. Men nåt otroligt skumt är det, då inget annat äter upp däck så fort förutom vinklar som är åt helvete. Och nej, bilen är inte ens hemsk att köra med..

Jaja, så bara att bita i det sura äpplet och köpa nya däck, igen. Och ringde och bad dem ställa in vinklarna på fredag då den far på extrem service. Nästa torsdag kommer den besiktas och sen får vi se om vi säljer den och köper en nyare bil eller håller den och hoppas att dem fungerar.. Vi väntar ju endå på en ny bil i November.. Men nu känns det nog som att pengar lagts lite för mycket på bilar.. 

Kom nyss från fransfix och kan bara säja stackars Sara. Haha 😅 3 gånger fick vi ta en paus, då jag först fick för hett och hamnade klä av mig. Sen fick jag så svårt att andas av att ligga på rygg så hamnade sätta mig upp en stund och dricks ett glas vatten (inte helt lätt att dricka med ögonen fast!) och till sist lade jag mig på vänster sida och Sara fick lägga filt som stöd bakom ryggen på mig. Men nu har jag fina fransar igen 😎. Stackarn hamnar stå ut med mig en gång till före beräknat! Men hon förstår mig endå, då hon själv går med magen i vädre 😀 (Lycka är att ha sin fransfixare i samma situation.. Hahaha)

Jag har annors också mått lite konstigt idag. Lever i hoppet om att mitt hallonbladste ska ha någon effekt.. 😏 vi får väll se, och köra på de tre S’en bara. Pasi lär väll inte klaga 😂😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s