vardag

Vecka 37.

…Och om det är jobbigt att sitta,stå,ligga,gå.. Att lägga på mig sockor är nåt jag gärna skulle skippa helt, men då fryser jag istället och är lite små snuvig så kämpar istället varje morgon med att få dem på mig. Och då har jag inte ens så stor mage.. Jestas, men den har ju ännu 1 månad tid att växa.. 

Det som är skönast nu är att om det skulle börja hända nåt nu får vi åka till Lojo och inte behöva åka till Jorv. 

Mindre skönt är att jag blommar av finnar och gått upp 17 kg. Tjenare. Jag känner mig rätt så ful och fet och ingen kan förstå hur mycket jag längtar att få börja amma och slippa ut på promenader, att kunna gå ordentligt utan att man ska tro sig dö efter 5 meter.

Det är mysigt när lillen lever om där inne, även om rörelserna inte är lika kraftiga eller ”hårda” som förr, nu är rumpan på ett och samma ställe och det är ganska mys att sitta och klappa på den *fniss*. Lilla baby rumpan där ❤️

Men inte så mysigt då jag vaknar på natten och försöker somna om och då, ja då ska man nog leva om som om man skulle vara påväg på dans. Murrr… Och att Minja fått för sig att hon nog måste slippa ut kl 4 på morgonen och pissa, det är inte kul att vakna på natten av att någon glor på en 20 cm från ens ansikte och när man öppnar ögonen ser man bara ett par vita ögon. Tro mig, jag har både skrikit till, fått hjärtattack och pissat på mig (inte ordagrant, änn…)

Det känns som att september aldrig tar slut… Så nu tänker jag börja se på någon serie jag kan följa med om dagarna. För det börjar bli lite långtråkigt att bara städa,baka,laga mat och städa lite sova,sy där imellan (kanske jag borde börja sticka också..) Skulle vila inreda pånytt, men jag årkar inte gå till någon butik. Och Egentligen har vi det helt okej här nu, speciellt då vi äntligen köpte två mattor hit på fredag, sådär 9 månader senare.. Heh. 

Det var någon som hade sagt åt Pasi på krogen på lördag att hon får babyfeber av att läsa min blogg, då det låter så mysigt att vara gravid. Haha. Jo visst, det är jätte mysigt på sitt sätt och jag verkligen älskar att vara gravid.. Men ibland är det lite jobbigt bara. 😁 Men det är det nog värt. 

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s