vardag

Slöpotatis..

Inatt sov jag verkligen dåligt! Jag var så orolig att trådarna åt hästarna skulle flyga iväg och att vi skulle ha hästar på rymmen på morgonen.. Sasha och Elin går på bete ännu, de flyttas till vinterhagen nästa vecka när mamma kommer hem.. Och beteshagen har sånadär super tunna glasfiber stolpar som redan en gång på dagen hade blåst som väg.. Tur är det kloka hästar som förstod att de har tillräckligt med yta innanför hagen att röra sig på.. Nå, inga stolpar hade blåst iväg och inga hästar var på rymmen efter natten, så det var väll tur. Men istället har jag varit extremt trött och hängig hela dagen..

Pasi åkte iväg kl 12, så efter det har jag inte gjort så mycket annat än tagit det lungt, lagat mat och kollat på film. Före det blev mörkt gick jag och kollade alla hästar igen och fick sammandragningar på vägen så nu tänker jag inte göra nåt mer än bara ligga här och slöa. Hundarna har fått klara sig med att bara gå ut i hagen idag, för jag är så dålig ägare att jag valde att ta det själv lungt istället för att gå på promenad med dem.. Imorgon får de komma ut på promenad, då jag inte är ensam på hela gården..

  
Minja tog det ganska chill fast det inte blev nån promenad idag.. 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s