vardag

Babyshower 😍

Ă…Ă„Ă„h vad jag blev sĂ„ jĂ€tte glad idag! Dagen började med att jag mĂ„dde helt skit, spydde tvĂ„ gĂ„nger pĂ„ morgonen och var inte pĂ„ bĂ€sta humöret.. NĂ„, jag Ă„kte till rĂ„dgivningen och pĂ„ sista blodprovet. Sedan vidare till EkenĂ€s, skulle trĂ€ffa Ida kl 12, och en trĂ€ff blev det! 

HĂ€r har jag varit lite nere över att jag varit orolig för att bli utan babyshower.. Men tur har jag nĂ„gra fina flickor som tog sig tiden att ordna Ă„t mig ❀ sĂ„ det blev att Ă€ta lite gott (hehe.. Jag tömde godisskĂ„larna, de andra fick sköta om de saltiga…) en massa skvaller och sĂ„klart, babysnack- i 4 timmar! Jag mĂ€rkte inte ens att tiden bara gick sĂ„ fick lite brĂ„tt hem.. 

Jag hade andra Ă€renden till EkenĂ€s ocksĂ„, men tydligen har mĂ€nniskor svĂ„rt att svara i telefon, sĂ„ jag hade i onödan slĂ€pat ner saker som skulle sĂ€ljas.. Murr. Inte för nĂ„t annat, men nĂ€r det krĂ€vdes att jag tog mammas flakabil för att fĂ„ plats med de.. Skulle de gĂ„ in i vĂ„r bil skulle det inte vara sĂ„ stor skillnad.. 

PĂ„ tal om bil kommer jag fĂ„ ny bil! I slutet av november 😄 den saken blev nog redan klar pĂ„ Tisdag, men idag fick allt grönt ljus.. Kommer sĂ„Ă„ behöva en till bil nu nĂ€r vi fĂ„r baby och Mazdan inte varit riktigt det vi önskade.. Men den kommer, igen, Ă„ka pĂ„ service nĂ€sta fredag sĂ„ efter det borde den vara i skick… OBS, borde… Ni kan inte ana hur jag saknar min Kia… đŸ˜© 

  
 
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s