vardag

tankar och babbel

idag fyller Pasi 23, så det blev för mig att baka moccarutor (som han älskar)! 

Till present fick han kläder från DinoDina, två t-shirts och en huppare av Adrian Hammond, väldigt omtyckt och snyggt! 🙂 och så fick han en parfym från Paco Rabanne 1 million. Och ja, moccarutorna..;)

Jag tänkte egentligen skriva lite babbel bara. I helgen kommer jag vara ensam på gården, mamma är på Irland och S med familj åker till stugan och Pasi kommer vara ute på vift. Ja ensam och ensam, här finns ju nog djur så de räcker att ta hand om och kanske min bror hittar hem igen, hoppas lite på det då jag är orolig att jag kommer börja föda när ingen av mitt ”tukiverkko” finns på plats på helgen och jag är fast här med alla djur. Fast vad är oddsen, egentligen? Ska nog vara extrem otur att jag börjar föda nu.. 

Fast jag tror, tror, att jag inte kommer gå till slut med denna graviditet. Har tänkt att vågar jag alls skriva det hit om jag sen har fel.. Hehe. Men det är ju bara roligt att läsa sen nångång och se hur det egentligen gick. Har egentligen ingen orsak varför jag tror såhär, men det bara känns så. Visst, jag hoppas att vi ska gå till beräknat då h*n endå kommer vara liten, så att H*n har årk att amma osv… 

  
Nu ska vi nog krypa i säng här. Imorgon väntas en dag utan några planer alls, eller jo djuren ska skötas men ni vet.. Så kommer ligga och slösurffa halva dagen, städa och laga mat. Känns som att det är det enda jag gör nuförtiden, sover, städar och lagar mat. 👌

5 reaktioner till “tankar och babbel

  1. Jag var hela tiden BOMBSÄKER att vår lillis skulle komma före bf men alla sade neejnej du har långt kvar ännu. Tillome dagen före när jag började känna nånting var på gång och magen de senaste dagarna hade sjunkit rejält fick jag höra av nära och kära släktingar att det nog åtminstone skulle ta en vecka ännu…dagen efter i 39+4 föddes vår klimp så rätt hade jag 😊. Intressant hur magkänslan kan ha så rätt. Samma kände jag på mig att det var en pojke.. Det lönar sig nog att va förberedd på att åka iväg och lyssna på magkänslan. Det kan jag ändå lugna dej med att från det att du börjar känna något så ska ni nog hinna ta er till bb, jag tror att många snabbt tror att nu ploppar lillisen snart ut men för de flesta tar det nog några timmar iaf. Lycka till! 😊

    1. Tack 😀 jo jag e rädd för det, som förstföderska, att vi kommer åka in alltför tidigt och så blir vi hemskickade… 😆 tur har vi endå inte så långt till Lojo, där vi högst troligen kommer föda… Men jag kommer säkert flippa och vila iväg DIREKT som vattnet går eller värkarna börjar… Ojoj, tycker nog synd om Pasi redan nu haha 😋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s