vardag

14.9.

  
Jag har lite glömt att blogga, men det har inte hänt så mycket sen sist.. Mina levervärden var i skick, så läkaren tyckte att jag nu bara ska smörja in med kortisonsalva. Men det hjälper nog inte, så jag vakar på nätterna av att händerna och fötterna är brännheta och fulla med blåsor/nippor som kliar så helvete. Och på dagen är det som ingenting?! Jag förstår på riktigt int.. Så ingen tror på mig när jag försöker berätta om mina nippor/blåsor för dom är spårlöst försvunna på dagen. 

Imorgon fyller Pasi år, lovade att baka åt honom moccarutor- hans stora favorit. Idag åker mamma iväg på utomlandsresa så det betyder att jag har hästarna på mig och hennes lilla hund, vakta huset osv… Mamma har varit lite stressad att vad om jag kommer föda när hon är utomlands.. Haha, stackarn! Och min energibomb jag hade under helgen gjorde hennes ”oro” säkert inte lättare.. 

Jag hade lixom lite energi på helgen. Skrubbade och tvättade mattor, bilen både ut och in, hemmet skurade jag, hundarna fick sig en ordentligt länk (som jag klarade med endast två jävliga sammandragningar- Wihoo). Och så det vardagliga på det, tvätta byket, diska och laga mat! 🙂 så helt okej helg för mig 😄 så var jag och köpte itkuhälytin och en värmepåse som är rätt färg till vagnen 😬 packat BB väskan… Jaa, det var väll det? 

  
Fina Doc ❤️ han e nog en så sympatisk liten hingst ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s