vardag

Tårta på tårta.

Igår var jag till labben på morgonen,trodde jag skulle svimma då de tog blodproven.. Var ju såå sjukt hungrig och mådde illa och så blodprov till på det.. Ingen bra kombo direkt.  Hoppas på att få svaren idag men aldra senast imorgon. Hinner göra upp värsta tankarna i huvudet här.. För nu har jag fått nippor på händer och fötter som man får av hepatosen… 😦

Efter blodprovet besökte jag WiBox för en semla och latte ❤️. Köpte en ny Calvin Klein parfym från Arlette som de fått in på Fredag! Besökte Ida och hennes charmtroll, han e så liten! 5 kg, så jag blir ju helt stressad hur jag ska klara mig med vår lilla när h*n föds och beräknas vara en liten baby vid födseln.. 😱

  
Åkte till Karis och köpte födispresent åt Pasi, tyvärr kan jag inte avslöja vad det är ännu- men jag kommer lägga upp bilder sen 🙂 Det är egentligen så lätt att köpa nåt åt han för han är så tacksam.. Annat är det med mig 😄 haha, nånej!

Sedan hade jag en överraskning som väntade på jobbet, så jag åkte dit med min moccakaka.. Helt i onödan! Där väntade hela personalen och en pistage blåbärs/lingon kaka och ett dukat kaffebord! 😍 ett presentkort till Wellness i Karis fick jag också, och tror jag kommer använda det sen när babyn är född och jag vill ”komma bort” och slappna av med massage el dyl. Lyx! 🙂 hoppas så att kunna jobba nästa sommar där igen, och lovade att åka och hälsa på med lillen sen 🙂

  
Så idag ska jag ta det liite lugnare, på kvällen igår hade vi ännu familjeförberedelse kursen, så det blev lite springas hit och dit. Men avslutade dagen med bastu- men var så trött så det blev ingen lång bastu.. 

Ska utnyttja det fina vädret idag och fota hästarna, har en sak jag måste få gjort innan 2 veckor så jag har varit lite småstressad då vädret inte varit på det bästa… Vad jag ska göra kan jag inte tyvärr heller avslöja ännu- först om 2 veckor 😩. Och senare ikväll ska Sandra komma hit på besök! (Här väntar sen moccakaka bara så du vet 😉) hihi!

Hoppas ni får en fin dag alla! 😘

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s