vardag

Vem är du i min mage.

Idag hade vi vår växtkontroll ultra! Och läkaren gjorde lite bort sig så nu är vi ganska säkra på vad som växer där i min mage, lite besviken är jag över att nu tog spänningen slut… Fast vi är inte helt säkra då hon aldrig sa nåt utan det var på ett papper jag råkade se det då hon visade en sak åt oss. 

Iaf, tippar de på att de blir en ganska liten baby, ca 3 kg vid beräknat. Fortfarande låg växtkurvan på den lägre sidan, men innanför kurvan iaf.

Imorgon hamnar jag till labben på prover, så det betyder att jag hamnar fasta ikväll tills imorgon bitti!! Ush.. Det är mina lever värden som måste kollas upp då jag plötsligt drabbats av en hemsk klåda på händer och fötter och nätterna går ut på att jag kliar sönder mig själv.. Gravid hepatos är det vad de kommer göra tester på. Jag tror dock det bara är nåt hormonellt. 

Och vad ska det bakas idag? Nåt måste jag ju nästan baka, då jag äntligen imorgon ska besöka jobbet för att hälsa på. Så kakan jag bakade på helgen som jag hade tänkt föra dit, men så ändrades planerna och Pasi fick äta upp den tillsammans med blivande gudfadern 🙂 jäkla tjockisar alltså.. Själv åt jag en bit och var nöjd med det, har nog aldrig varit en tårt/kak typ, älskar bulla och glass sen destumer 👌

  
Ha en fin vecka alla! Jag kommer nog ha program så det räcker! Som tur är! Skulle annors bli tokig.. 

2 reaktioner till “Vem är du i min mage.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s