vardag

Lite slö och så..

ARGH, jag kommer påriktigt få fel i huvudet att vara ledig. Och nu har det bara gått två dagar, men det att jag vet om att jag har ett rätt så tomt schema gör inte saken bättre 😦

För att inte bli för slö har jag städat och bakat, men jag kan ju inte göra det varje dag i över en månad, tänk på hur tjockisar vi skulle bli on jag skulle baka varje dag… 😮 jag funderar på att gå till garage och lyfta lite ynka tyngder, men det är knappast värt det- min kropp skulle säkert dö av att börja med mini träning nu!.. 

Så det är väll helt okej att ta ett par ”powernaps” på dagarna? Väll?….

  
Pasi ❤️ som igår va på sin första frisbeégolf tävling. Sedan besökte vi baywatch, där det blev en latte för min del, jag har blivit heeeelt tokig i latte! Jag som inte ens påriktigt dricker kaffe.. Men latte… Mmmmm 👌 det var lite mysigt nog att sitta där på terrassen när regnet började slå mot taket och pojkarnas trötta skämt.. Yes, det känns helt okej att ha såna trögbollar som vänner. 🙂

Dessutom fick jag ett trevligt samtal från jobbet igår, ang. Jobb plats sen när jag känner att jag är redo att jobba igen. Vilken lättnad att veta att jag inte behöver börja stressa med att söka jobb igen nästa vår/vinter utan att dörren står öppen i Svartå igen. 🙂 jeeeei!

3 reaktioner till “Lite slö och så..

  1. du kan ju hämta till grannen lite bakelser om du har för mycket 🙂 Vi kan ta kaffe här nån dag! Jag har ju åxå sluta jobba borta nu så jag är ganska mycket hemma! vink vink..

  2. du kan ju hämta till grannen lite bakelser om du har för mycket 🙂 Vi kan ta kaffe här nån dag! Jag har ju åxå sluta jobba borta nu så jag är ganska mycket hemma! vink vink..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s