vardag

Sova halva dagen och 5 liter glass.

Hello!

idag sov jag med Äijä brevid mig till klockan 12.  Diskade och städade lite grann (dammsugade sovrummet) och väntade att Pasi skulle komma hem. Fick slött så slängde på mig lite makeup. När har de hänt sist? Men oj vilken skillnad.

image

När Pasi kom hem hade jag inte skött min duty, att laga mat.. Oj.. Men jag var ju inte hungrig då jag ätit frukost två timmar tidigare.. Och jag hade ärenden till Ekenäs så han fick snällt slänga i sig en skyr och så bar det av. Jag behövde ett grej från att hänga på väggen, egentligen en ställning man ska blom amper på men jag behöver den till babyhörnan då jag ska fixa en sänghimmel och en mobile ovanför sängen 😄 ett snabbt besök via loppis och jag hittade en snygg läderrock, varför jag köpte den nu då den inte ens går fast på mig kan man ju fråga sig… Och så hittade vi en liiiiiten tomteluva i storlek 68, måste ju bara köpa den och hoppas den passar på lillisen i Jul sen 🙂

i pappagallo köpte jag en 5 liters päronglass låda… Hehe… Men det är ju såååå gott och jag har ännu (hoppeligen) en månad på mig att äta precis vad som faller mig i smaken!! 😀

Nu lagar jag äntligen mat, börjar bli lite hungrig.. Och skulle laga makaronilåda. Hade redan hunni slänga på maleköttet och fixat färdigt då jag märkte att vi inte har MAKARONER. Vad i hela helv… Makaroner är väll en av de saker som alltid ska finnas i torrakåpet. Så jag blev riktigt jäkla irriterad och funderade att lämna matlagningen helt.. Hormoner, älskar dem ❤️

Näh, men nu ska jag jaga upp Pasi från garaget och börja äta middag. Pappa var också på besök nyss och hämtade lite försenad tuliainen från London. Jag beklagade mig att han inte köpt nåt åt sitt barnbarn?! Men visst hade han gjort det men får det först får jag klämma ut den innan han hämtar den presenten. Pappa har nog säkert en liten kris, då han alltid varit så ungdomlig av sig och nu ska han bli Mofa, ojoj.. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s