vardag

 En tankeställare.

Jag har inte så många vänner, helt sådär ärligt sagt. Under min graviditet bröt jag kontakten med de flesta faktiskt, jo jag bröt kontakten. Då det alltid var jag som tog kontakt, och alltid jag som försökte få till en träff. Sen att det varje jävla gång var jag som måste åka hemifrån nånstans på kaffe?! Varför? Vi har ett mysigt hem på landet, där dörren sällan är låst och det är bara att klamppa in, men nej, hit hittar man då inte tydligen. 

Lustigt, då de finns såna som kommit mig ännu närmare under min graviditet, såna som skickar ens ett sms och frågar ”hur mår du?”. Som bjuder med mig på fest, fast de vet att jag inte hålls vaken längre än till tolvslaget. Såna som tydligen har uppdaterat sin gps och hittar ut hit i skogen, bara för att ta en kopp kaffe snabbt före jobbet kallar. Jag är så tacksam för de få vänner jag har, de är guld värda! Och jag ser på vänskap helt på ett annat sätt än förr. För nej, det är inte en frisk vänskap om det är bara den ena som måste ta kontakt och kommer på träffar. 

  

Jag behöver inte träffa mina vänner varje dag, men att få ett sms nu som då, helt spontana random samtal, de är ju sånt som håller en vänskap ihop. Och att de kommer från båda hållen. 

Jag har ju vari väldigt trött efter jobbet och inte åkt iväg så mycket och kanske inte nej varit dem bästa vännen på den fronten. Men jag är verkligen chokad att de som mest varit i kontakt är killarna. Jag är så besviken på största delen av min flock kompisar, trodde faktiskt att tjejerna skulle förstå och stå ut med en tråkig Ida en tid.. Men, kanske de förstår bättre själv sen då de är gravida och väntar barn. Men förvånad är jag, och riktigt jäkla besviken- och jag är inte rädd för att visa det heller. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s